11 Maart 2019

Vrydag was bietjie ‘n dol dag, so ek kon nie ingaan om te gaan oefen nie, so ek dink dis hoekom Jolene vandag vir my gestraf het. BENE, BENE, BENE…hulle is seer terwyl ek oefen. Ek wonder hoe gaan hulle môre voel. Dis ‘n nuwe week met nuwe kos,...

Vrydag was bietjie ‘n dol dag, so ek kon nie ingaan om te gaan oefen nie, so ek dink dis hoekom Jolene vandag vir my gestraf het. BENE, BENE, BENE…hulle is seer terwyl ek oefen. Ek wonder hoe gaan hulle môre voel. Dis ‘n nuwe week met nuwe kos, ek het so uitgesien om ‘n bietjie pap in die oggend te eet. Vanoggend was Kellogs Special K, vir ‘n snack 30 g biltong. Middagete het ek ‘n slaai van tuna, mayonnaise, feta en ertjies gemaak en dan my gunsteling is die aandete waar ek my steak met broccoli, wortel en pynappel kon eet.

Daily lotto uitslae vir 15 April 2024

Ray en sy Jessica vier sewende huweliksherdenking

Ietermagog van onwettige handel gered

Kyk: Donderstorms saai verwoesting in Margate

Skuil daar slange in jou huis?

Twee seuns verdrink tydens skooluitstappie

Radio-omroeper se debuut in tweede druk

Rudi Claase stel ‘Afrikaans het Gees’ weens swak gesondheid uit

Seun se familie opgespoor

Twee vir ‘knopkieriemoord’ in aanhouding

Werner de Jager in tronk dood

Werksgeleentheid: Logistieke Bestuurder

Werksgeleentheid: Finansiële Bestuurder

Man wat met dubbelmoord-ondersoek kan help, gesoek

Steve se Janine deel haar diagnose

Ontvoerde slagoffers gered, drie verdagtes op verskeie aanklagte vasgetrek