14 Maart 2019

Ek het die dag begin met ‘n 20 min. fietstrap. Moet sê dit het gehelp vir die stywe bene, en toe het ek baie maagoefeninge gedoen. Dis lekker as mens vir ‘n dag of twee seer is, dan weet jy dit wat jy doen is reg. Ek gaan vanaand...

Ek het die dag begin met ‘n 20 min. fietstrap. Moet sê dit het gehelp vir die stywe bene, en toe het ek baie maagoefeninge gedoen. Dis lekker as mens vir ‘n dag of twee seer is, dan weet jy dit wat jy doen is reg. Ek gaan vanaand vroeg slaap sodat ek morê, die laaste dag, met energie kan aanpak.

Laura Wolvaardt teken meeste punte sover by ODI aan vir Proteas

Vandag is Wêreldkunsdag

Kan jy die naam van Bernice se volgende enkelsnit raai?

Man van Kroonstad sedert fratsvloede vermis

Boulders Beach tweede beste strand ter wêreld

Man verdrink op Saldanhabaai

Dink mooi voordat jy ’n onderwyser word

Christine van OME! deel verlowingsvideo

Voetgangers sterf toe voertuig in hulle inploeg

KYK: Dirk van der Westhuizen se hartroerende besoek aan kankerpasiënt

AfriForum sal help met eerste dagvaardiging vir uitstaande e-tolgelde