Brand in Mallettstraat

KIMBERLEY – “Kom gou, my buurman se huis is aan die brand!” Omstreeks 11:15 op 1 Februarie het ’n inwoner in Mallettstraat die brandweer geskakel.  FiND iT was op die toneel. Die buurman sê: “Ek was nog besig om in my motorhuis te werk toe ek ruik iets brand....

KIMBERLEY – “Kom gou, my buurman se huis is aan die brand!” Omstreeks 11:15 op 1 Februarie het ’n inwoner in Mallettstraat die brandweer geskakel.

 FiND iT was op die toneel.

Die buurman sê: “Ek was nog besig om in my motorhuis te werk toe ek ruik iets brand. Dit het soos plastiek geruik wat smelt. Ek het net ’n rokie in die lug gesien en my tuinslang gegryp. Ek en my buurman kon darem ’n gedeelte van die vuur blus.”

Die afdak wat aan die huis grens het vlamgevat. Die huis het darem nie skade opgedoen nie. Nooddienste was vinnig op die toneel.

Niemand is in die brand beseer nie.

KYK: Dirk van der Westhuizen se hartroerende besoek aan kankerpasiënt

AfriForum sal help met eerste dagvaardiging vir uitstaande e-tolgelde

Vrou sterf tydens tref-en-trap

Buurman skuldig nadat buurmeisie (13) geboorte skenk

Paar vir versekeringsbedrog en geldwassery gevonnis terwyl een in tronk is

Lotto uitslae vir 13 April 2024

ACSA sê oor brandstoftekort op lughawens

KYK: Water uit ‘n toilet as ‘gesuiwerde water’ verkoop

As dit nie jy kan wees, soek ek niemand anders nie…

Een sterf en een kritiek toe voertuig tydens ongeluk rol