Woendag 6 Maart 2019

Ek is bietjie agter, maar eerder laat as nooit. Hello julle, so ek oefen by Jolene Herselman, Weight Date by Jo, soos julle kon sien.  Ek het ‘n eetplan ook gekry maar ek sukkel met dit, alles ‘n kopding. EK sal nog daar kom....

Ek is bietjie agter, maar eerder laat as nooit. Hello julle, so ek oefen by Jolene Herselman, Weight Date by Jo, soos julle kon sien.  Ek het ‘n eetplan ook gekry maar ek sukkel met dit, alles ‘n kopding. EK sal nog daar kom.

Jou vergaderings sal glad verloop by die Horseshoe Inn

Navorsing bevind Nestlé sit suiker in babakos in armer lande

Met Chery se voertuie sal jy ‘n verskoning soek om rond te ry

Kenia se weermaghoof sterf in helikopterongeluk

Bela vir skole in SA sal waarskynlik aanvaar word ondanks sterk teenkanting

Kan verdraagsaamheid die eerste tree na liefde wees?

Coca-Cola kan 400 werkers afdank na konstitusionele hof se besluit

Rubberkoeëls geskiet nadat Nigeriërs polisie glo in Kimberley aanval

VSA beweer Israel het Iran aangeval

Daily lotto uitslae vir 18 April 2024

Verdagte druk per ongeluk paniekknoppie tydens huisroof

Nadal by Barcelona Ope uitgeskakel

Slang veroorsaak oponthoud in Japanse treinstelsel

Wêrelderfenisdag: Was jy al by SA se wêrelderfenisgebiede?

Vrou sterf na sy in aanhoudingselle brand

KYK: Misdaadtoneel, twee persone afsonderlik doodgeskiet