19 Maart 2019

As ek nou gedink het Maandag was rof, moes ek liewer Dinsdag by die huis gebly. Dinsdag se oefensessie was rof. My bene is af. Maar dankie Jolene. Ek weet dit sal alles die moeite werd wees. My gewig het so bietjie stil gestaan die week. Ek gaan nou...

As ek nou gedink het Maandag was rof, moes ek liewer Dinsdag by die huis gebly. Dinsdag se oefensessie was rof. My bene is af. Maar dankie Jolene. Ek weet dit sal alles die moeite werd wees. My gewig het so bietjie stil gestaan die week. Ek gaan nou vir twee dae bietjie “detox”. Let’s do this!!

Jou vergaderings sal glad verloop by die Horseshoe Inn

Navorsing bevind Nestlé sit suiker in babakos in armer lande

Met Chery se voertuie sal jy ‘n verskoning soek om rond te ry

Kenia se weermaghoof sterf in helikopterongeluk

Bela vir skole in SA sal waarskynlik aanvaar word ondanks sterk teenkanting

Kan verdraagsaamheid die eerste tree na liefde wees?

Coca-Cola kan 400 werkers afdank na konstitusionele hof se besluit

Rubberkoeëls geskiet nadat Nigeriërs polisie glo in Kimberley aanval

VSA beweer Israel het Iran aangeval

Daily lotto uitslae vir 18 April 2024

Verdagte druk per ongeluk paniekknoppie tydens huisroof

Nadal by Barcelona Ope uitgeskakel

Slang veroorsaak oponthoud in Japanse treinstelsel

Wêrelderfenisdag: Was jy al by SA se wêrelderfenisgebiede?

Vrou sterf na sy in aanhoudingselle brand

KYK: Misdaadtoneel, twee persone afsonderlik doodgeskiet