4 Maart 2019

En so is my 1ste naweek agter die rug. Naweke is altyd vir my die ergste veral Sondagmiddae wat mens altyd lus kry vir iets. Ek was nie 100% op my regte eetplan vanaf Donderdag nie, as gevolg van die feit dat ons gery het, maar ek het so...

En so is my 1ste naweek agter die rug. Naweke is altyd vir my die ergste veral Sondagmiddae wat mens altyd lus kry vir iets. Ek was nie 100% op my regte eetplan vanaf Donderdag nie, as gevolg van die feit dat ons gery het, maar ek het so ver moontlik probeer om die regte keuses te maak. Vandag het ons ‘n lekker kardiosessie gedoen – ons het baie gespring en gehop, maar dit was lekker … alles jou eie body weight.

AfriForum sal help met eerste dagvaardiging vir uitstaande e-tolgelde

Vrou sterf tydens tref-en-trap

Buurman skuldig nadat buurmeisie (13) geboorte skenk

Paar vir versekeringsbedrog en geldwassery gevonnis terwyl een in tronk is

Lotto uitslae vir 13 April 2024

ACSA sê oor brandstoftekort op lughawens

KYK: Water uit ‘n toilet as ‘gesuiwerde water’ verkoop

As dit nie jy kan wees, soek ek niemand anders nie…

Een sterf en een kritiek toe voertuig tydens ongeluk rol