Maandag 25 Maart

Winter kruip nou nader, dit is effens moeiliker om so vroeg op te staan, maar as ek eers klaar geoefen het, is ek dankbaar ek het gaan oefen. Die week skop af met ‘n full-body curcuit. Jip, ek weet van elke spier in my lyf en ek love dit....

Winter kruip nou nader, dit is effens moeiliker om so vroeg op te staan, maar as ek eers klaar geoefen het, is ek dankbaar ek het gaan oefen. Die week skop af met ‘n full-body curcuit. Jip, ek weet van elke spier in my lyf en ek love dit.

Radio-omroeper se debuut in tweede druk

Rudi Claase stel ‘Afrikaans het Gees’ weens swak gesondheid uit

Seun se familie opgespoor

Twee vir ‘knopkieriemoord’ in aanhouding

Werner de Jager in tronk dood

Werksgeleentheid: Logistieke Bestuurder

Werksgeleentheid: Finansiële Bestuurder

Man wat met dubbelmoord-ondersoek kan help, gesoek

Steve se Janine deel haar diagnose

Ontvoerde slagoffers gered, drie verdagtes op verskeie aanklagte vasgetrek

Hulp gevra oor seun wat in vreemde huis wakker word

Vrou glo met meer as R3 m. dwelms betrap, in hegtenis

Vermiste ouma in vlak tuingraf gevind, kleinseuns in arres

Onbekende man en vrou sterf in motorfietsongeluk – naasbestaandes gesoek